Ταβέρνες Πέρα Αρεθούσα - Η Πλάκα

Η ΠΛΑΚΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ - ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ

Διεύθυνση - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Διεύθυνση: ΠΕΡΑ ΑΡΕΘΟΥΣΑ Τ.Κ. - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τ.Κ.: 83302
Περιοχή - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Περιοχή: Ικαρία Κατηγορία - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο: 2275061491 Fax - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Fax: -
Κινητό - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κινητό: 6972512551 E-mail - ΤΑΒΕΡΝΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Υπεύθυνος: ΚΡΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Αν είστε γνώστες του καλού φαγητού και του καλού κρασιού σίγουρα θα γνωρίζετε την "Πλάκα" στην πέρα Αρεθούσα. Ένα καταπληκτικό μέρος με θέα, πνιγμένο στα δέντρα και το πράσινο με υψόμετρο 380μ. Η εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη είναι ανεπανάληπτη, φιλικό περιβάλλον γεμάτο με γεύσεις παραδοσιακές. Η μεγάλη ποικιλία των πιάτων που μπορεί να γευτεί κανείς είναι σχεδόν αδύνατον να περιγραφτεί σε λίγες γραμμές. Τα κρεατικά μας, οι κολοκυθοκεφτέδες και οι τσουγκράνες είναι τοπικές λιχουδιές...
Επισκέπτες: 34540

Η ΠΛΑΚΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ - ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ

Η ΠΛΑΚΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ - ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ

Αν είστε γνώστες του καλού φαγητού και του καλού κρασιού σίγουρα θα γνωρίζετε την "Πλάκα" στην πέρα Αρεθούσα. Ένα καταπληκτικό μέρος με θέα, πνιγμένο στα δέντρα και το πράσινο με υψόμετρο 380μ.

Η εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη είναι ανεπανάληπτη, φιλικό περιβάλλον γεμάτο με γεύσεις παραδοσιακές. Η μεγάλη ποικιλία των πιάτων που μπορεί να γευτεί κανείς είναι σχεδόν αδύνατον να περιγραφτεί σε λίγες γραμμές. Τα κρεατικά μας, οι κολοκυθοκεφτέδες και οι τσουγκράνες είναι τοπικές λιχουδιές οι οποίες συνοδεύονται από το γνωστό(πράμνειο οίνο) τοπικό κρασί. Τα νόστιμα γεμιστά μας φημίζονται για την ιδιαίτερη γεύση με πολλά μυρωδικά.

Οι πίτες μας και πάρα πολλές άλλες σπεσιαλιτέ της ταβέρνας μας θα σας κάνει να ξανά έρθετε για να γευτείτε τα απολαυστικά μας πιάτα.

Σας ευχόμαστε καλή όρεξη!!!!